Uw ramen, onze passie

Kozijnen en ramen zijn een kenmerkend visueel aspect voor het aanzicht van uw woning. Kozijnen en ramen zijn bepalend voor de uitstraling van uw gevels afzonderlijk en de woning in het geheel. Een weloverwogen beslissing voor het ontwerp, profilering en kleurstelling is cruciaal. Met uw keuze voor Trabor ramen bent u verzekerd van kwaliteit en klantgerichtheid.

Trabor biedt u een breed assortiment kunststof kozijnen en ramen. De kozijnen en ramen kunnen worden uitgevoerd als vaste ramen, draaikiepramen, stolpramen, valramen en uitzetramen. Trabor biedt kozijnen en ramen in reguliere én bijzondere vormen als rond, getoogd en schuin. Met Trabor ramen bent u verzekerd van inbraakwerend veiligheidsbeslag met SKG certificaat, onze ramen voldoen hiermee aan Politie Keurmerk Veilig Wonen. Door een unieke opbouw van de profielen staan de ramen van Trabor garant voor de beste isolerende eigenschappen. Onze kozijnen en ramen en verkrijgbaar in vlak en verdiept profiel met rechte- of schuine verbindingen.

Trabor staat niet alleen garant voor de hoogste kwaliteit. Ons serviceteam gaat bekwaam en klantvriendelijk te werk. Bij Trabor te bent u verzekert van een klantvriendelijke en klantgerichte service die aan al uw verwachtingen voldoet.

Kleuren