Kozijnen

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van kunststof- of aluminium kozijnen. Dit is niet voor niets. Deze materialen zorgen er namelijk voor, dat de kozijnen een langere levensduur en een hogere isolatiewaarde hebben. Verder onderhoud aan de kozijnen van Trabor is ook niet nodig, schilderen is niet langer nodig, en de kozijnen zijn onderhoudsarm. Dit maakt onze kozijnen alleen maar gebruiksvriendelijker. Door de lange levensduur en zonder onderhoud, is dit een investering die zichzelf terugverdient.

Keuze

Trabor onderscheid zich door het brede assortiment van kozijnen, wij zijn niet afhankelijk van één merk. Zo hebben wij bijvoorbeeld samenwerkingen met Gealan, Knipping en K-vision. Bovendien leveren wij verschillende accessoires voor uw kozijnen inclusief vlieghorren, zonwering en binnen raamdecoratie speciaal voor kunststof kozijnen. Door de keuze uit meerdere merken en de bijbehorende accessoires, kunnen wij de kozijnen leveren die u wenst.

Kunststof Kozijnen

De kunststof kozijnen van Trabor zijn in verschillenden uitvoeringen leverbaar, denk hierbij bijvoorbeeld aan kleuren, houtnerf en rechte verbindingen. Door de verschillende merken die aangeboden worden, kunt u de kunststof kozijnen kiezen die het meest geschikt zijn in uw situatie.

Aluminium Kozijnen

De aluminium kozijnen hebben een moderne uitstraling en zijn in verschillende kleuren en merken beschikbaar. Bovendien staan deze kozijnen erom bekend dat ze sterk zijn en een laag gewicht hebben, met een hoge isolatiewaarde.

Montage

Zoals bij al onze diensten zorgen wij volledig voor de montage van uw kozijnen. Nadat we samen met u een datum hebben gekozen, zullen onze vakmensen ervoor zorgen dat uw woning in goede staat achtergelaten wordt. Zelfs als onze werkzaamheden langer dan één dag duren. Uiteindelijk gaat het ons erom, dat u tevreden bent met de producten en zorgeloos terug kunt kijken op uw verbouwing. Onze services stoppen niet na de montage van de kozijnen, mocht u achteraf nog vragen hebben of een onderhoudscontract willen, staan wij voor u klaar.

Kleuren