Gorinchem

Regio Gorinchem

U kunt bij Trabor terecht voor de levering en montage van kozijnen, ramen, deuren en dakkapellen. Wij bieden een ruim en gevarieerd aanbod en vakkundige montage door onze gecertificeerde monteurs. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die wij aanbieden.

Kozijnen Gorinchem

Kozijnen GorinchemSinds het ontstaan van ons bedrijf in 1996 biedt Trabor kozijnen van Zweeds grenenhout aan. Daarnaast hebben wij ons assortiment uitgebreid met aluminium en kunststof kozijnen en aluminium kozijnen, ramen deuren en vliesgevels. De kunststof en aluminium kozijnen Gorinchem zijn stijlvol en modern en hebben slechts weinig onderhoud nodig. Wilt u grote geveloppervlakken voorzien van zogenaamde vliesgevels? Dat is ook mogelijk met behulp van aluminium vliesgevels systemen.

Onze kunststof kozijnen, ramen en deuren zijn net als de aluminium kozijnen, ramen en deuren eenvoudig te onderhouden. Ze worden geproduceerd in Nederland en voldoen aan alle hoog gestelde eisen. De kwaliteit van de kunststof kozijnen ramen en deuren is dan ook uitstekend. Als basis voor het kleuren van de kozijnen wordt gebruik gemaakt van acryl. Dit zorgt ervoor dat onze gekleurde kunststof kozijnen grotendeels krasvast zijn en slechts weinig warmte opnemen.

In ons assortiment vindt u kozijnen ramen en deuren met diverse profielen en profielsystemen die zijn uitgevoerd in verschillende kleuren. Wij begeleiden het gehele project en verzorgen dus ook het tekenwerk, de werkvoorbereiding en de montage. Wilt u meer weten over het assortiment en over de levering en montage van onze kozijnen Gorinchem? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Ramen Gorinchem

Wilt u ramen Gorinchem door Trabor laten monteren? Dan is het mogelijk om te kiezen uit een aantal verschillende draaisystemen. Daarnaast bieden we ook schuifpuien en vouwwanden aan. Voor elke kamer in uw woning kunt u daarom wel een geschikt raam vinden bij Trabor. Wij staan open voor al uw wensen en onze vakkundige timmerlieden verzorgen de montage van de ramen.

Alle ramen van Trabor zijn stijlvol, functioneel en eenvoudig in het gebruik. Trabor levert daarnaast ook diverse bijkomende zaken, zoals zonwering, rolluiken en vlieghorren. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden en de montage van de ramen Gorinchem? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen en uw vragen aan ons voorleggen. Wij kunnen vervolgens een vrijblijvende offerte voor u samenstellen.

Deuren Gorinchem

In ons assortiment vindt u deuren Gorinchem die zijn vervaardigd uit Zweeds hout, aluminium of kunststof. Deze deuren zijn allemaal voorzien van het politiekeurmerk en zijn daarom zeer inbraakveilig. Aluminium en kunststof deuren bieden een goede isolatie en hebben slechts weinig onderhoud nodig. De deuren zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen door onze vaklieden worden gemonteerd. Zij voeren de montage met uiterste precisie uit en verzorgen het gehele project. Trabor neemt voor u dus al het werk uit handen.

Voordeuren, dubbele deuren, balkondeuren of schuifpuien en vouwwanden: bij Trabor kan het allemaal! Ook kunt u bij ons een bijpassende deurgreep, bel en brievenbus uitzoeken. Wilt u meer weten over de verschillende modellen en draaisystemen die we aanbieden of wilt u weten in welke kleuren de deuren Gorinchem beschikbaar zijn? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Dakkapellen Gorinchem

Wilt u meer ruimte creëren in uw woning? Dan kunt u ervoor kiezen om een dakkapel te laten monteren. Een dakkapel biedt echter niet alleen extra ruimte; met een dakkapel stijgt uw woning tevens direct in zijn waarde. Bij Trabor heeft u de keuze uit vele modellen en u kunt bij ons daarom altijd een dakkapel vinden die goed bij uw woning past en aan al uw wensen voldoet.

Over het algemeen heeft u geen vergunning nodig voor de montage van de Trabor dakkapellen Gorinchem. Dit is echter afhankelijk van de formaten. Als u een dakkapel wilt laten monteren zonder vergunning, kunt u hierover eerst bij ons advies aanvragen. Dan weet u namelijk precies wat de mogelijkheden zijn.

Bij Trabor heeft u de keuze uit een groot en gevarieerd assortiment dakkapellen. U kunt kiezen welk soort kozijn u wilt, met welk materiaal de buitenzijde wordt bekleed en hoe de binnenzijde wordt afgewerkt. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor de dakkapellen Gorinchem en de levering en montage door Trabor? Neem dan telefonisch contact met ons op.